Ny utdanningsoppstart: januar '22!

Ny utdanningsoppstart: januar '22!

25.09.21 18:25 av Berit Aanesen

Vi åpner for nytt opptak til utdanningen i integrativ terapi! Utdanningen er samlingsbasert, og starter i januar 2022: vi har fortløpende opptak frem til 20. desember. Full utdanning til psykoterapeut tar 4 år på deltid, men det er også mulig å ta bare første halvdel av utdanningen som en fordypning i bl.a. kommunikasjon og relasjonskompetanse. Utdanningen passer særlig for deg med bachelor innen helse- og sosialfag, mens søkere med bakgrunn innen f.eks. pedagogikk eller nærliggende fagområder også vurderes individuelt. Hovedlærer er Jan Sjøberg, erfaren integrativ terapeut og psykologspesialist.

Les mer
Introduksjonskurs: en smak av integrativ terapi

Introduksjonskurs: en smak av integrativ terapi

16.06.21 19:03 av Berit Aanesen

Et åpent, opplevelsesbasert kurs 21.-23.10 for den som ønsker en introduksjon til integrativ terapi, kanskje som en smaksprøve før oppstart av utdanningen, eller som en god innfallsvinkel til fordypning i seg selv, egne mønstere og egen utvikling. Kurset er på totalt 20 timer, og er åpent for alle interesserte. I forkant av kurset, torsdag 26/8 og tirsdag 5/10, holder vi informasjonsmøter på zoom om både introduksjonskurset og mulighetene for utdanning i integrativ terapi.

Les mer
Nye integrative terapeuter!

Nye integrative terapeuter!

17.06.20 21:33 av Berit Aanesen

NFIT presenterer fortløpende våre nyutdannede integrative terapeuter: --- Juni 2021: Eirill H. Sund, med praksis i Tønsberg, og Elisabeth Nybø, kreftsykepleier og gruppeterapeut på CatoSenteret i Son --- April 2021: Heidi Marie Høydal, med praksis i Vikersund --- Juni 2020: Dorota van Tiggelen, med praksis i Oslo og i Horten --- Juni 2019: Heidi Teschke, med praksis i Tønsberg, og Berit Aanesen, praksis med utgangspunkt i Porsgrunn samt online --- Mer info under menyvalget "Finn terapeut", samt her:

Les mer