Integrativ terapi er

 -  en solid teoretisk, faglig og vitenskapelig forankret psykoterapeutisk retning

 -  rettet mot både individer og grupper, med fokus på helse, støtte, mestring og personlig utvikling

 -  ressursorientert, kroppsbevisst og kreativitetsfremmende, med blikk for hele mennesket i hele sin livssammenheng

Webinarserie: konflikt

Webinarserie: konflikt

Høstens webinarserie har tema "konflikt", og består av fire økter med separate og aktuelle vinklinger på temaet. Man kan enten delta på hele serien, som gir 6 t PFO, eller man kan plukke enkeltemner etter interesse og behov.

Les mer
Aldring og psykisk helse - jubileumskonferanse

Aldring og psykisk helse - jubileumskonferanse

30.-31. august arrangerer vi jubileumskonferanse med tema Aldring og psykisk helse, på Borge Hotell, Tønsberg. Konferansen er åpen for alle interesserte, og er godkjent av Norsk psykologforening som 12 t vedlikeholdskurs for spesialister. Et rikholdig program med foredrag og workshops avsluttes med jubileumsmiddag lørdag 31. august. Program og påmeldingsinformasjon på neste side!

Les mer
Visst finnes en enhetlig integrativ terapi

Visst finnes en enhetlig integrativ terapi

Psykologtidsskriftet har nå publisert "Visst finnes en enhetlig integrativ terapi" (Sjøberg, J., Grøndahl, S., Ringel, H. & Aanesen, B. (2024). Tidsskrift for norsk psykologforening 61/2 s. 136-137) - klikk deg videre for link. Teksten er et tilsvar til en vitenskapelig artikkel av Oddli og Kjøs (Oddli, H.W. & Kjøs, P. (2023): Integrativ terapi. Tidsskrift for Norsk psykologforening, 60/12, s. 860-871).

Les mer
Integrative therapy as work for the future

Integrative therapy as work for the future

Ved årsskiftet mottok vi en tekst fra Hilarion Petzold og Ilse Orth, om status og fremtid for integrativ terapi. Teksten kan absolutt anbefales, og Petzold har tidligere oppfordret til å bruke Google Translate eller liknende for de som ikke leser tysk. På neste side finnes den tyske teksten i sin helhet (som vedlegg) samt deres korte oppsummering på engelsk.

Les mer
NFIT er medlem av Akademisk Studieforbund.  Interessert i våre kurs og utdanninger? Ta kontakt for mer informasjon!